Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen ropar efter mina fotsteg

Nu väntar inspiration i ostördhetens sfär
naturen ropar efter mina fotsteg
grönskan viskar kom ut till oss &
insup alla våra dofter & smaka drick
njut medan vi finns blomstrar strålar
jag kommer göra många osynliga spår
djuren kommer vittra av dem & förstå
att här var en människas närvaro
livets sekunder tickar & väntar inte
dagarna vandrar & just nu lyser tiden
det sjuder av liv rörelse & aktiviteter
kvitter musiken hörs ännu i pelarsalarna
kommer att tona ner sin höga volym
mina sköna skor står alltid redo & väntar
på att mina fötter ska träda in..
de kommer gå på många upptäcktsfärder
nya äventyr ligger bakom det osynliga hörnet
min själ längtar till oändlighetens skog
längtar vila bortom all stressiga tillvaro
kommer stanna upp & lyssna in omgivningen
sitta vid stranden & bara vara i stunden
kanske har jag en mugg kaffe i handen
väntar in ljusets nedgång & se det pensla
sina färger över vattenytans tystnad
stillhetens filt kommer svepa om
hålla min hand värma mitt inre
smeka bort orosfyllda tankar
fylla på med fridfulla lugna






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-24 11:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2019-06-24

    ej medlem längre
Fint om den folkhälsobefrämjande folkrörelsen med eller utan stavar.
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP