Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns inget starkare och skörare än en poet


så du gav av ditt innersta
det yttersta, det grövsta
det minimala, av kärlek, glädje
sorg och hat

du gav i strid och stilla frid
av hjärtats lust och mörkrets dust
i passionens ologiska kaos
blev du din egen Menelaos

år ut och år in
en kamp med ord
där orden alltid vinner
med eller utan häst
förblir poeten i sitt Troja
oslagbar
men sårbar




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-24 11:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Jättebra!
2019-06-27

  Roger VIP
Just så är det!
Lysande beskrivet
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP