Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-01..reviderad


Vackraste vår

 

De är vackrast där de står
även när det skymmer
brinner deras kupade händer
 
den vackraste vår

*

Kommentar Vackraste vår

Charlottas Vackert.! Som Lagerkvist skrev: allt är givet
människan som lån :)
2017-05-01
--
 
visst är det så
gläds åt årstidernas gång
lyssna till hjärtats sång
blommor i en vildvuxen rabatt
trampar många gärna på
gå barfota på tå
över alla sköra små



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2019-06-24 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP