Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger adjö till stressen


Jag säger adjö till stressen

men den försöker hålla sig kvar

med desperat knipande klor.


Jag motar iväg den

vänligt men bestämt

och till slut lommar den bort

med svansen mellan benen.





Fri vers (Fri form) av Lena Staaf VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-24 12:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
För idrottare brukar stress fungera
i lagom doser. Men långvarig sådan för gemene man - en farsot i sig.

Presensverb och verb i particip ger
ofta autenticitet och en här och nu-känsla.


2019-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Den är alltid destruktiv.
Själv är jag opererad för kärlkramp och måste vara försiktig.
2019-06-25

    ej medlem längre
Ännu en jättefin och tänkvärd text av dej!
Väntar med spänning på nästa!
2019-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Så har även jag gjort, men får små återfall ibland!

2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP