Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till de som inte kom tillbaka!

 

 

De talar om ett krig

som berättat av dem

som överlevde.

 

Men det som skulle vara intressant

var att få höra från dem

som inte kom tillbaka.

 

Var det möjligt

skulle nog krig

inte längre vara det inferno

av blod, gyttja och skrik

av dödsångest.

 

På TV skärm och bioduk

från alla dem 

som inte kom tillbaka.

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-24 13:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text att läsa och begrunda!
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP