Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mig kommer alltid att sakna Dig

 

Du är

min innersta längtan

min dröm, min önskan

 min lust och hetaste åtrå

Du var allt jag ville ha

och kommer alltid

att vara... 

 

men i denna världen 

blir Du aldrig

MIN

 

*

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-29 19:15



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ljuvlig text med saknad. Vackert komponerat
2019-07-07

  Blått Norrsken VIP
Kärlek över alla gränser i det totala allt är ett och i det ouppnådda .
2019-07-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
fint, om denna känsla
2019-06-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
fint, om denna känsla
2019-06-30

    Peter Söderqvist
Storslagen text nästan ödesmättad.
Kärleken som aldrig blir känns.
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP