Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

 

 

min torgskräck spökar ännu

lägg därtill stressen

jag orkar inte gå fort

så det inte bara känns

som en evighet

att ta sig från plats ett

till plats två

ändå måste jag uthärda det

kan inte leva som eremit

när jag hela tiden längtar ut




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-24 14:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kanske börja på plats 2 direkt och hoppa över 1an
2019-06-24

  Bodingen VIP
Upp med pannan, sträck på ryggen och gå i din egen takt men det viktigaste: Rata alla dessa gigantiska köpcentrum, där kan vem som helst bli folkskygg.
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP