Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OBSERVANDUM

Granskad mot min vilja

Det händer varje dag

Inget kan mig skilja

från livets Andes lag

Men skrutiniserad

det blir jag ändå

Ständigt observerad

Alltid passad på

 

Här i Curiou-City

har jag min estrad

oavsett om jag är

ledsen eller glad

Priset jag får pröjsa

Trivseln urholkas

Kan inte begära

att staden avfolkas

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-06-24 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP