Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Karim al Abdallah


FRÅN ETT LÅNGT RENDEZ VOUS MED RIO

Han berättade om dödsskvadroner

och han bjöd oss på bahiacigarrer

In kom Sweet med lättsmält pop och

sina tuggummigitarrer

Han berättade om TV

Hur man sände dygnet om

Vi förbluffades av detta

när den klasskamraten kom

 

Och han hade faktiskt triss i systrar

Jag var barnsligt kär i två

Mina dagar var rätt sällan dystra

Livet rullade ju på

Från debuten till det bittra slutet

hade han dock mer än nog

av den sorg som sargar oavbrutet

fram till dagen då han dog

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/6 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2019-06-24 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP