Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: © ULJO


Min kära

Sommarljus så skönt
jag vill ta din hand
vandra under himmelen
vara dig så nära
smultronblom i dike
röda bär vi längtar
ängens gröna kulör
magisk stund min kära

Stearinljus i natten
kärlekens vackra låga
vill känna din värme
och pulsen stillsam slå
en kram och en puss
bara till dig min kära
som en kärlekshandling
kanske du kan förstå

Picknickfilt i gläntan
jordgubbar och rosé
en liten kärlekshälsning
till min älskade kära
naturen är berörande
för det vi har gemensamt
vi älskar den friheten
och att få vara nära

Höstens ljus så skönt
vill ta min kära i famnen
vandra genom allén
och alla rödgula blad
vi möter kullerstena
musiken på ett torg
ett pittoreskt café
i våra drömmars stad

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 429 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-25 06:24



Bookmark and Share


  Ann V Åhsberg VIP
Underbara ord här ... Varmt tack för din dikt!



2019-06-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
K ul och varm
Ä rlig med charm
R art att höra då
A tt två har det
* gott så!
2019-06-25

  Lars Hedlin
varmt och vackert på alla sätt och vis! :)
2019-06-25

  Maria Sundelin VIP
Så full av ömhet
2019-06-25

  Feliaxel VIP
Så vackert
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO