Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överflödig

Du är på övervåningen, jag har gjort lunch.
Inga aktiviteter, ingen skola. Inga planer.

Solens strålar värmer genom fönstret.
Jag vill bada, du vill bada med kompisar.
Du har planer.

Jag kan göra vad jag vill.
Men jag vill bara vara med dig.




Fri vers (Fri form) av Sinde
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-24 16:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ensamhet i tvåsamhet!
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Sinde