Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombäddad av hav...

Det finns dagar
som håller
trots att jag
inte håller...

Släppt alla tag
låter det gå vind för våg
kan havet kan väl jag
trotsa alla motstånd
susa på, brusa på
landa där det passar mig
vila ut där jag vill..

Sätta fart igen
när jag tycker det är dax
har jag tur kommer en bölja
bara att följa...

Det bästa med havet
det största hamnar under
så en rund tycks helt plötsligt smal
mitt i alltihopa man blir en liten prick
ja sa nå´n du såg ut som förr
när vattnet gick...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-24 16:30



Bookmark and Share


  limerick
Härligt livsbejakande.Grattis till placeringen.
2019-06-30

  Lars Hedlin
En fin dikt i livet!
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt