Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger jag i mig en chans

Apan i mig ger
mig en chans
Djur ju bägge tu




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-24 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP