Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höna av en fjäder.

Vissa har en tendens att göra en höna av en fjäder.

Jag har en tendens att
hitta ett fjun
göra en fjäder
skapa en hel jävla hönsflock.
Hönsflocken till en hel broilerfabrik
ljudnivå så det skär i öronen
fjädrar överallt.




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-24 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text, den bästa på poeter.se denna dag! Kommer att läsa den för kollegiet på jobbet imorgon!
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht