Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den onda ängeln


Jag ramlade plötsligt ihop i en hög på golvet.
Vad händer, undrade en vän, hur mår du?
Det var en ond ängel som andades på mig.
Varför råkar du ut för sådana här saker?
Därför att dom avskyr och hatar mig, för
att jag står upp för sanning och kärlek.
Dom kan inte hindra dig från att vara god.
Nej, men dom kan göra mig väldigt trött.
Djävulen är ingenting utan folks skräck,
vilken han och hans demoner livnär sig av.
Den mest inflytelserika ondskan är deras.
I Jesu Kristi Namn försvinn ur vårt hem!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-24 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP