Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR OM JAG KUNDE SKULLE JAG VINKA ÅT DIG

FÖR OM JAG KUNDE SKULLE JAG VINKA ÅT DIG



Det ljusa som fanns kvar av dagen, lade sig ner för att dö

Den brinnande horisonten seglade in i det töcken som fanns där

Natten blev mörk men tände stjärnorna på himmelen

som ett tecken på att ljuset finns men väldigt långt borta

Du finns säkert bland alla dessa ljuspunkter, för om jag kunde

skulle jag vinka till dig min stjärna

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-24 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj