Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HMS Shipwreck

Jag satte kurs mot horisontens rand
där ögon glittra och glimma
Men sjönk i takt med solen
vid fiendens hamn

Från stranden över havet ekade mantrat
- Vid varje stund av lycka väntar sorgen
vid varje stund av sorg väntar lyckan

Orden sköts som pilar ur hennes mun
över muren och in i hjärtats alla rum




Fri vers av R.pupkin
Läst 241 gånger
Publicerad 2019-06-24 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R.pupkin
R.pupkin