Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas kö


Minnena står i kö
och trängs
för att få en plats i dikten.

Ta det lugnt!
Mottagningssystemet
är underdimensionerat.

Några blir nedtrampade
efter att ha snubblat på versfötterna.
Lite spill får man räkna med.

Somliga kommer ändå fram
till diktens farstu
där de självbelåtet väntar

på att bli förädlade
eller
förvanskade.







Fri vers (Fri form) av Lena Staaf VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-24 21:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Finurligt skriver!
Väcker tankar
Hjärnan ett
behandlings
-hem för ord?
;)

2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP