Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Amatörpoetens sista dikt av Viksten


Ord labyrinten

När jag kommit till mitt slut
kan jag inte hitta ut
fångad i ordens labyrint
slår hjärnan slint
måste börja om igen
och förbättra skrivningen
till den blir perfekt
men den blir mer och mer defekt
Allt jag skriver blir kass
kan kanske duga på dass




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-24 21:32



Bookmark and Share


  ULJO
Ta en paus och återvänd, det brukar ge inspiration
2019-06-25

  Fulbergarn
Just precis när jag
trodde jag var slut
skrev jag dikten i affekt
den blev inte alls defekt
på så vis hittade jag ut
med en viss effekt
2019-06-25

  Öknens Ros VIP
Dasspoesi att läsas under besök på "hemlighuset".
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP