Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det lilla livet min älskade hund

Mitt lilla liv.
Än är du ung.
Du är inte bara en bästa vän, min hund, du är allt.
Och jag överdriver inte ens.
Det finaste jag har.

När du lägger din tass i min,
kryper närmare och bara tittar in i mina ögon.
Viftar på svansen som för att säga "Jag älskar dig"
Hur du ligger klistrad mot mitt ansikte på morgonen,
så man vaknar med nackspärr, men det gör ingenting för det är det lilla livet.

Jag visste att jag någon gång skulle skriva om dig,
men du förtjänar det bästa.
Men det blev bara orden som kom,
inget rim, inget flyt du vet som,
husse älskar.
Men inte som han älskar dig.

Dagen du kommer försvinna ifrån mig,
är tyvärr något jag tänker på ibland.
Du vet hur övertänkande husse är.
Han håller dig trygg, lycklig och han håller dig kär.
Tanken av att du försvinner skrämmer mig mer än något.

Men dagen du lämnar mig, min älskade vän.
Så hoppas jag att du ser tillbaka på livet,
och ser hur mycket jag älskade dig, och att du känner att du hade det bra.
Husse ville ge dig allt.
Och för husse är du allt.
Jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-24 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords