Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2011.


Sommartid

 

Bollnäs-Täby
hundkäx och gulmåra
från silver till guld

i spaljéparken
vandrar asiatisk dam
baklänges

vid högsommartid
strålar skymningssol mot
bergets norrsida




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-24 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En övertygande japansk form i svenska dräkt, den blir till enhetliga tecken som talar tydligt.
2019-06-27

  Roger VIP
Förtjänade en återpublicering. Det här smycket har jag inte läst.
Gillar bilderna - precisa

2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP