Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenkvarts nästan som du

När själen flyttade in i hjärtat, jag äntligen kom till ro.
Pärlor och ametister dekorerar aura av stillsam smekning.
Polarräven i porlande vattenfall.
Huttrande på is av ditt gigantiska ego.
Ett skall i det tysta eko där igelkottar gråter sig till sömns.
Champagne frukost och grubblandes du doppar jordgubbar i choklad.
I gryningen vi trotsar årstiderna och njuter fastän drakens andedräkt flåsar oss i nacken. Men när vargtimmen passerar vi kan skåla och fira nuet i vardagens tristess. Fundersam och inåtvänd du undviker min blick. Kyss med smak av rabarber.
De nätter av oss sakta smälter bort som daggdroppar på rosenknopp.
Svart skogssnigel lämnar sorg och svek efter sig.
Men jag väljer att blunda, blunda, blunda. En stillsam promenad bland minnen och oviss framtid. Jag plockar upp en kastanj. Så len, så oförstörd.
Önskar mig kärlek åter.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-24 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP