Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hångla fel..


IF

Mången gång har jag gett
Min tunga i fel mun

Nån stans ville jag
Men hånglade fel




Bunden vers av Federico Romano VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-25 00:01



Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Jag fotograferar ibland Immanuell, men ibland lånar, jag bilder av vänner..
2019-06-25

  SatansSon VIP
kort och kärnfull. men hade gärna sett di egen illustration. måla federico. det är inte tillåtet här använda andra än sina egna bilder.
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP