Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memories...

 

 

are like powerful spices 

to our minds

written words turn yellow with time

but the emotions never grow old




Fri vers av Rise Little One
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-13 15:47



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Yes!
2021-03-09

  Bibbi VIP
Gillar!
2021-02-08

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vad är en människa utan sina käraste minnen?
2020-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att känslorna finns kvar!
2020-11-13

  Sparvögat VIP
Så fint beskriver du minnenas kraft, skriftens färgskiftningar och de aldrig sinande känslorna...
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One