Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto//


Säröfjorden ligger blank

 

Det är tidig morgon och jag tittar ut genom sovrumsfönstret, naturen håller ännu andan.

Inget rassel från asplöven som verkar ha sovmorgon, inget fågelkvitter som förgyller min morgon, det blev så mycket tystare då midsommar passerat.

Skeenden i livet får mig att stanna upp och känna efter var jag befinner mig och vart jag är på väg, vad jag igentligen önskar med min värdefulla tid.

Jag försöker samla alla positiva känslor och minnen i min ryggsäck så att inte negativa energier får plats och tynger ner mig, jag har ju så mycket som jag kan vara glad över.

Tiden går fort och det är så mycket jag skulle vilja ha gjort men idag sansar jag mig och ligger kvar lite extra i min säng.

Jag har drömmar som jag försöker förverkliga, jag vill uppleva livets storhet, få komma nära de ljusrosa känslor som gör att jag kan flyga en bit över marken och känna mig euforisk.

Denna dagen är jag säker på att något oväntat och fantastiskt trevligt kommer att ske, jag kommer att vara beredd om och när jag får frågan om att följa med på en ny livsresa, ett äventyr där texten ännu inte är formulerad men där alla de varma orden finns med.

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-25 08:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara ge sig hän
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP