Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skolfoton på rad

Skolfoton på väggen
hänger på rad
ger en känsla av vemod
på grund av vad?
Leenden så stora
stelnar allt mer
Ögon som glittrar
släcks sakta ner
på nionde fotot
inga ögon som längre glittrar
inga barn som längre ler




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-25 08:55



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Välformulerad tänkvärdhet.
Vart tog den naturliga nyfikenheten och upptäckarglädjen vägen, glädjen att få börja skolan?
2019-06-27

    ej medlem längre
Fin text om vad som händer när vi lämnar leken bakom oss och blir äldre och "stelnar till vuxna"!
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP