Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma upp med och för ros...

Akta orden uti talet
smek dem likt leende vind
blicka med ögat mot vännen
ner emot hans kind!
Men du följ hans ögon stilla
som bekräftar vad han ser
så med ens tycks han det gilla
ropar glad och ler:

Men kära du, rosorna är ju redan här
och de är så vackra där de står
med sin röda färg som så doftskönt till oss bär
och de förstår vad som runt om oss just nu pågår:
De vill att vi ska hämta
en bukett förstås!
Hör blomklockan klämta:
Er kärlek blommar bäst hos oss!

Mitt i rosens sköna skimmer
med glädjetår på var kind
paret en god tid förnimmer
ros bjur´ på god vind!
Stilla står de där och tänker
på det ljuva som dem når
det, som kärlek alltid skänker
mer LOVE var vi än går...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-25 08:55



Bookmark and Share


  ULJO
Rosor. Så vackert
2019-06-25

  Lars Hedlin
Vackert diktat! :)
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt