Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust - Haiku

 

 

lockar med min lust

den du längtat efter så

frigör din tanke




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-25 10:09



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Fint komponerad, subjekt till subjekt
2019-06-26

  Per Drysén
Lockande erbjudande till en man
2019-06-25

  Bodingen VIP
Med lock och pock
kommer snart stock
lusten blir som topp
på rajraj ej blir stopp


2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP