Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just be you and nobody else!

Pouring your judgement on others

Will only make you bitter and down under

 

Slipping under an emotional spiral

Takes you down on a spiral of self destruct

 

Just be you and nobody else

Love is always the answer in any situation

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-06-23

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-25 10:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som du ser andra ser du dig själv. Kärleken är svaret. Gillar!
2019-07-14

  Maiah VIP
Mycket sant, sånt man behöver påminnas om
2019-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att bära med sig i dagen!
2019-06-26

    ADI Nehlin
Klokord
2019-06-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Best way to go
& ha det gott!
CHEERIO!
2019-06-25

  Rise Little One
Helt rätt inställning!
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin