Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fånget

Jag tänker som jag vill

Därför skriver jag också

om det som kommer ur mig




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-25 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP