Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild på mig själv samt blommor från trädgården!


Önskar er en underbar Sommar! :)

Hej alla poet vänner!

Hoppas att ni har det bra? 

Passar på att önska er en riktigt underbar sommar och semester

Tar lite uppehåll men tittar in mellan varven :) 

 

Varmaste kramen till dig som vill ha en///Lars Hedlin :) 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 702 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-25 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas du får en varm och skön sommar!
2019-07-14

  Ninananonia VIP
Detsamma Kram :)
2019-07-02

    ej medlem längre
Önskar dig detsamma!
2019-06-29

  Maiah VIP
Ha en riktigt fin sommar du med
2019-06-28

  Alysse VIP
Tack du fina
och jag önskar dig
en underbart
härlig sommar
med sol
och kärlek
2019-06-27

  Jörgen Jalmo
Det samma till dig!
2019-06-25

  LenaJohansson VIP
Tack och trevlig sommar till dig med!
2019-06-25

  annapoem
Varm kram :)
2019-06-25

  Maria Sundelin VIP
Trevlig sommar till dig
Kramar
2019-06-25

  Rise Little One
Tack detsamma vännen!
2019-06-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sola på och
gott gnola på
och bara det bästa
just till Dig då!
2019-06-25

  ULJO
Önskar dig en avkopplande sommar.
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin