Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lock och pock

Hon vände olika kroppsdelar till

för att locka fram glöden

Till slut fick det bli en nödlösning

för att lösa hennes nöd

och ta fram hans glöd




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-25 11:05



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja precis så :)
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP