Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt.

Allt handlar om dig...

allt handlar ju om DIG!

ALLT handlar om dig, för allt

...handlar om dig.




Fri vers av Bex
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-06-26 17:23



Bookmark and Share


  Bex
Så träffande
2006-07-12

    victor apocalypticern
förlåt ;)


hahhahaha.
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Bex
Bex