Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mikael Persbrandt horar åt Bet365


Spelmissbruket har ökat markant i Sverige.
Spelbolagen har blivit många fler och 
lättare att nå. Antalet personer som begår
suicid bland missbrukarna har ökat.
Persbrandt har själv varit missbrukare,
men ändå står han och gör reklam för
ett av de största bolagen. Det är riktigt illa.
Det är brist på både etik, moral och respekt.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-25 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP