Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är verkligen trött på poeter.se. Redaktionen låter hatet, bitterheten och empatilösheten florera helt fritt. Jag tar nu en lång semester. Får se om jag återvänder.


Semester och uppehåll

Tar semester nu
från skrivandets ord
kopplar av och laddar
vid kärlekens bord

Tar semester nu
ska fundera flera dagar
om poeter.se verkligen
mig fortfarande behagar
så mycket skit här finns
och Redaktionen inget gör
stoppa alla provokatörer
som oss inte längre berör

Tar semester nu
trevlig sommar på er
kanske vi ses igen
vi får se vad som sker

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 414 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-27 21:48



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Kom åter du är en verklig poet
2019-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas verkligen att vi ses igen...det skulle vara tomt här utan dig...positiva krafter behövs för att väga upp det dåliga...
2019-08-17

  Lars Hedlin
Önskar dig en underbar sommar och hoppas på många fina alster i framtiden :) kram
2019-07-19

  Anya VIP
Tråkigt att det är på det viset. Jag hoppas du kommer åter. <3
2019-07-11

  StinaJ VIP
Önskar dig en bra sommar och hoppas du återkommer med dina fina alster igen.
2019-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig en trevlig semester och hoppas att du fortsätter att skriva!
2019-06-28

  Maria Sundelin VIP
Önskar dig en bra sommar
2019-06-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Du drar!
Jag hoppas Du
får en underbar
tid, och tack då
för den som var...
2019-06-27

  Pilträd
Trevlig sommar och semester! :)
2019-06-27

    ej medlem längre
Önskar dig en underbar sommar och semester och hoppas våra vägar korsas igen i poesin värld.
2019-06-27

  M.Eta
Trevlig semester hörs igen.
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO