Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Jag själv 2 år gammal.


Jag minns den lille grabben så tydligt

 

Jag minns en grabb som fantiserade om framtiden och försökte skapa sig en bild av världen och vad som fanns där byvägen tog slut.

En resa in till stora stan i föräldrars sällskap var något stort och att gå i saluhallen ätande på en wienerkorv var en stor upplevelse.

Det fanns en tid då den där grabben upptäckte saker hela tiden och förvånades då han förstod hur allting hängde ihop.

Med tiden växte den lille grabben upp till en ung man och gjorde saker så som föräldrarna gjort, han träffade flickor och bildade snart familj.

Det har nu gått ett halvt sekel sedan grabben var tonåring och han har varit med om många livsupplevelser som blivet till livserfarenheter.

Den grabben som denna tillbakablick handlar om är jag själv och trots alla år som hittills gått så är jag fortfarande samma nyfikna grabb inombords fast jag benämns numera vuxen man.

Jag har fortfarande alla mina åldrar inom mig och kan känna både ungdomens förälskelse den vuxnes medvetenhet och jag kommer att göra om många av mina misstag åtskilliga gånger till, jag älskar livet!




Övriga genrer (Kåseri) av Kensy65 VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-25 16:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla Dina texter är tankeväckande, inspirerande och lätta att ta till sig
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP