Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om sommaren vill alla göra poesi

Susande salta friska vindar,
sol i oändlighet och ljumma kvällar.
Vänner, rosé, skratt och milsvida skogar.
Djupa dalar och klara älvar.
Tidiga morgonpromenader och ljudet av konserter
och dans på bryggan.
Kaffet på balkongen, jordgubbarna och
doftande vallmo i brölloppens och allsångens tid.
Sommarknän, läger och doften av en nytänd grill.

Vissa säger det i ord, andra i bild. Vissa tänker.
Om sommaren vill vi alla göra poesi.





Fri vers av Sinde
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-25 17:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skriver om alla årstiderna. Som Vivaldi.
Inga jämförelser i övrigt. Jag hatar klassisk musik.
2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Sinde