Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idéernas rike

Vi far till idéernas rike
din hjärna där tankarna kläcks

Ett skrytbygge utan dess like
ett 200 vånings komplex

Utsikten är magnifik
följ med våran guidade trupp

Och enbart för vår publik
går hissen så klart ända upp

Det går även ett tåg genom salen
det är bara att kliva på

Vid systemiska nervcentralen
brukar dom komma och gå

Följ med på en guidad resa
med vår kunniga expertis

Besöken är relativt glesa
trots vårt löjliga pris

Beskåda byggprojekten
en förbluffande raritet

För namnet på arkitekten
är det faktiskt ingen som vet




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-25 18:53



Bookmark and Share


  danne //
"Ett skrytbygge" så klockren att spiran glänser högt där ingen kotte ens lägger märke till prakten , skickligt konstruerad ord byggnation herr bäste ingenjör ..
2019-07-30

  KattenKin VIP
Härligt byggkomplex! Idéernas rike är ändå bäst, och detta var en fin hyllning till dem.
2019-07-02

  stormengudrun VIP
Fantastisk! :-D
2019-06-27

  Schizooliza
Bravo! Härligt magnifikt att du finns kvar att läsa och få fortsätta uppkeva dina magnifika texter och som i denna så välskrivna rim. Och du skriver ju på högsta klass nivå och borde väl lätt kunnas ges ut i bok. Och glöm inte mig då jag har första ting:) KRAM!
2019-06-26

    ej medlem längre
Vilken höjdare!
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant