Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förstår varför du blev så långvarigt sjuk !


Äntligen

 

nu är allt helt stilla och jag ser
månen hos dig har landat
rör tankspritt sitt finger
över rynkan på din panna
inget får oroa dig
varken monstret eller grottfolket
med lånekortet på fickan
så många luftbyggda slott
byggts upp sanningen förvanska
dessvärre står alla nakna
i det flammande ljuset
fastän inför mina ögon länge sett
deras skuldebrev över pannan
skrattfåglar flyger högt över deras 
bittra ansikten
 de står med rumpan bar i avskrädeshögarna
älskade uggleben hur mycket aska i håret och tjära
du redan fått bära och även pekat fingret ditt
mig att lära
 
avgrundsfolket måste hålla samman
de bär på en gemensam skuld
över den flottiga pannan
Bry dig inte
 
kärleksfulla kramar<3
 
 
 
 



Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2019-06-25 20:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2021-09-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP