Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manteln

Kollapsen är nära
Du önskar du fick vara just så
Så sårbar, så liten
Manteln måste på




Fri vers av Mrell
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-25 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin
2019-07-06

  danne //
vad den åstakommer många förändringar , ett svårt ord , men med en flott karaktär kan hända det hjälper en stund ...
orden retar i min tanke ..
det är execellente som de säger i tyskrike skrivet
2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mrell