Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och nyans

Vägen är inte längre än destinationen
som bryts av skyldigheter och förvirrade rättfärdiganden

Min fina vän
du är av det njutbara
en bit av det slutgiltiga
som bara finns
för att kunna berusa
när det är mörkt

Så lukrativt det är att sjunga det vackra
och bryta mönstret på de som ständigt förvillar

Min ljuva kärlek
du som avbryter det svarta
en liten sekund av skuld
som bara finns
för att kunna förvilla
när det är ljust




Fri vers av Max Poisé
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-25 21:38



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Njutbara rader, fina ord!
2019-06-26

  AiA Maria den fria
Tack för att du sjunger det vackra..!
2019-06-26

  Rise Little One
Fin hyllning till din käraste...
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé