Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besök på socialkontoret


Ingen hjälp


Nej du kunde inte hjälpa mig

med en ny lägenhet
i stället för den som jag blivit vräkt från

inte ett nytt hjärta
i stället för det som slitits sönder

inte vårdnaden om min dotter
eller en ny familj

inte ett nytt sjukintyg
i stället för det som försäkringskassan nobbat

inte ett jävla dugg
kunde du hjälpa mig med

Men du lyssnade på mig
och bemötte mig som en människa

och det är alltid något.





Fri vers (Fri form) av Lena Staaf VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-25 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP