Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det märkliga är att när en människa är 'med i bilden', kallas händelsen ofta 'olycka'. Men utan en individs närvaro, kallas det en 'naturkatastrof'. Ibland kan en individ utsätta sig för en fara, men faran i sig uppstår bara om individen är där.


Varför blir man rädd ibland?




Det kan en verkligen fråga sig.
Det en verkligen kan fråga sig.
Är varför man blir rädd ibland.

Är verkligheten farlig?
Verkligheten är farlig.
Verkligheten kan vara varlig?

Människan kan vara varlig.
Människan kan vara farlig.
Det är när människan är 'där'.

Är farligheten med människan?
Bara om individen är med
kan verkligheter vara farliga.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2019-06-25 22:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Särskilt farlig blir utvecklingen om hon lär sig skriva och stava... får för sig att tala, och då med andra möjligt 'sammansvurna'. Först sedan kommer 'konspirationsteorierna'.
2019-06-26

  ULJO
Människan äe farlig för sin egen säkerhet.
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP