Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svinn

Den sista gången du satt i din mors knä
utan att veta att den skulle bli den sista
att du skulle bli tyngre, längre, otåligare
och hudens syrliga rispor
bli tystnader i tusental

kärrsångaren sjunger sina minnen
av det varmaste landet
där ska finnas en skog och en sjö
och slätter av prunkande sorg

där springer ett barn
du tror att du minns
och omfamnar, omfamnar
avstånden, luften
ditt hår luktar nyskördad honung
din nacke stillnande blod




Fri vers av Grävling
Läst 185 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-25 22:25



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Du skriver så att det känns! Allt jag har läst av dig här. Vilken gåva du har och delar med dig av!
2019-06-26

    ej medlem längre
Underbar! Blir det sista jag läser innan jag släcker!
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling