Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Treriksröset


Vilka vägar är värda att gå
som är krokiga och böjda
iskalla men stundom skållheta
förtvivlade men likväl hoppfulla

Vilka känslor är värda att känna
som är desperata och nyckfulla
egoistiska men stundom altruistiska
euforiska men likväl blytunga

Vilka människor är vi värda att vara
som är pragmatiska och distanserade
hetlevrade men stundom balanserade
hemska men likväl goda



















Fri vers av Olleigrinden
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-25 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olleigrinden
Olleigrinden