Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det drar i själen

Nu drog det så där hårt
i själen igen
Det kom med ljuset
stillhet blev svårt
Men med åren
kom kampen
mellan kroppen så nött
och en hjärna på högvarv
som aldrig blev trött




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-25 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP