Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrädd

Om det tänts en stjärna
varje gång
mina tankar vandrat i det kaos
jag byggt åt mig själv

hade natten varit ljusare än dagen

och du
hade aldrig
behövt vara mörkrädd
mer.




Fri vers av Ednel
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-26 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ednel