Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönstret.

Ser mig igenom ett fönster
också dig
Denna hinna är
något
som finns emellan oss
Delar oss
Tudelar oss
i vår allmänna mänsklighet

Fönstret är en hinna
något som finns långt bortifrån
Då när valet var
att fly eller fäkta

Nu, att fly eller våga
älska
Alla




Fri vers av Betzy
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-26 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betzy