Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag i tjugotalets Sverige

Det mesta av tiden
var ett heltidsjobb
i lidelse

Allt var klippigt
och alldeles svart
kroppen gav utslag
av för mycket smärta

ett starkt drag av blues
en doft av förlorad kärlek

Jag ville bara leva men
visste inte hur man gjorde

det var val av fel vägar
Jag kräktes varenda dag
när jag borstade tänderna
och skulle ge mig av till arbetet

tiden går långsamt
när giftet verkar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-26 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal