Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnmat

Vart riskorn räknades, inget lämnades ensamt,
köttbullen Måste få och ha sällskap
Alltid
Samtidigt blandades mycket försiktigt
Vattentäta skott på små tallrikar
Mellan sås och potät,
mellan sallad och mat
Alltid med mjölk till
-utom till blodpuddingens järnrika mål,
då serverades apelsinjuice
-för metallupptaget
Men framför allt rådde rättvisa på och ovanför tallriken
Vi fick tänka på Biafras barnmagar
och äta en för i stort sett hela tjocka släkten




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-26 07:08



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fyndigt om barns sätt att se på mat!
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP